top of page

EQUIP

Les persones que apareixem aquí no som pas les protagonistes de les accions que figuren en aquesta plataforma web. I, òbviament, tampoc en som les propietàries, ja que tot el contingut s'ofereix, de manera universal i gratuïta.

Les veritables protagonistes són totes les persones que, per qualsevol motiu, interactuen amb qualsevol de les nostres accions, ja sigui al carrer o a l'internet, i en qualsevol format, ja siguin imatges, videos, objectes, etc. Perquè gràcies a aquesta interacció, a aquest contacte, arriben a reflexionar sobre allò que plantegem.

Som un equip de persones esperançades i motivades per transformar el nostre entorn, pensant sempre en el bé comú. Som de carn i ós, perquè les accions no serien possibles sense persones al darrere. Persones com tu.

Sergi Méndez Rodríguez

Arquitecte

Arquitecte de professió i artivista de vocació. Preparant-me per ser professor d'ESO i Batxillerat; i algun dia educar en arquitectura a infants, adolescents, joves i adults.

M'apassiona la vida a l'espai públic, el que anomenem "el carrer". Aquell espai que és de tothom sense ser de ningú, aquell espai anònim, però alhora ple d'identitat.

Amant del Cacaolat i la participació.

bottom of page