top of page

IDEES

El principal motiu que ens porta a fer el que fem és la voluntat de viure a un món més just.

I no existirà un món així sense educació. Una educació fonamentada en el respecte pels drets humans i del planeta, que potencii la cultura per sobre del benefici econòmic.

I no es pot educar sense el joc, perquè jugar és aprendre. I perquè és una activitat universal, és una potencial connexió cultural entre generacions: àvies, mares i filles.

I no existeix el joc sense la provocació.

Ens encanta despertar la curiositat que fa girar la roda del sentit crític.

Som uns provocadors.

L'autogestió és la nostra principal forma de subsistir econòmicament en aquest món, on els interessos d'uns pocs rics passen, sense escrúpols, per sobre dels de la majoria.

Això ens fa valorar i optimitzar al màxim els recursos econòmics, humans i materials en les nostres accions. Sempre intentem que allò que adquirim i oferim sigui gratuït. Tot i així, quan la intervenció ho requereix, perquè són necessaris coneixements tècnics, per exemple, acceptem la remuneració, però sempre anteposant la nostra ètica per sobre del lucre.

El nostre àmbit d'acció és Cerdanyola, però, ens agradaria actuar a qualsevol altre entorn.

El sistema democràtic actual és obsolet. Ja ningú té prou amb votar cada quatre anys.

I moltes vegades, el desig de participar de la ciutadania es perd en accions burocràtiques o s'allunya de les necessitats reals de la ciutat.

Aquest espai web servirà per recollir les preocupacions reals de la ciutadania, promoure la participació on-line sobre aquests aspectes, engegar projectes d'acció amb suport veïnal i popular, i allotjar documentació i opinió en un blog. El contingut d'aquest és molt divers, però comparteix una característica essencial: repensa Cerdanyola, des d'una crítica creativa i constructiva.

bottom of page