top of page

Ca n'Altimira, entre un Viena, un Centre de dia i un Centre Cultural

Exacte. No ha estat cap sorpresa. La ciutadania té moltíssimes ganes de participar de les decisions de la seva ciutat. L'enquesta va ser deixada en mans de facebook ahir a la nit (22:00h) i en poc menys de 12 hores ha assolit un nombre de 240 formularis contestats.

Per una banda, a la pregunta "Quin ús creus que desenvoluparà l'edifici de l'antiga biblioteca de Ca n'Altimira?", la resposta ha estat amb molt de consens. Gairebé un 50% de les persones que han participat han manifestat la seva suposició que aquell edifici es transformarà en un "Viena o qualsevol altre espai de restauració o similar".

I de l'altra, a la pregunta més interessant, "Quin ús t'agradaria que desenvolupés l'edifici de l'antiga biblioteca de Ca n'Altimira?, les persones han expressat tres possibles opcions:

a) Viena, restauració o similar (21,25%)

b) Centre de dia (20,42%)

c) Centre Cultural (entitats, associacions, art, joves, etc.) (16,25%)

La conclusió més interessant, no és potser quina de les opcions és la guanyadora, sinó la necessitat que té la ciutadania d'un espai que allotgi a la quantitat d'entitats, associacions, vida cultural i juvenil del municipi. La necessitat d'un edifici multigeneracional, multicultural i multifuncional capaç d'oferir espais per la vida cívica de Cerdanyola. Aquesta necessitat ha fet sorgir aquesta opció que no hi era present a les opcions d'entrada. Per tant, no és cap casualitat.

Entrades recents
Arxiu
bottom of page